This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. 3 goda idéer för en lyckad picknick!

Det är högsommar och läge att njuta av det vackra vädret!

Oavsett om du väljer stranden, ute på landet eller uppe i bergen, med familjen eller vännerna, så är picknicken ett måste för en mysig stund och bara koppla av – och varför inte laga till något som sticker ut från vardagsmenyn!

Oprövade eller smaskiga recept, kall hemlagad dryck, lekar som du själv har hittat på … Upptäck en icke-uttömmande lista med små tips och knep för en garanterat lyckad picknick, om det så är i parken eller hemma i kvarteret.

Förbered ditt bästa picknickrecept!

En snabbt ihopslängd macka eller sista minuten-sallad och en vattenflaska under armen – ibland gör vi det lite väl enkelt för oss när vi ska iväg på picknick.

Men att visa prov på originalitet och lämna den där ost- och skinkmackan hemma kan visa sig bli en riktig höjdare! Så försök att byta ut innehållet i din picknickkorg: sallad, smörgåsar, kall soppa eller originella drycker – möjligheterna är oändliga när det gäller att komponera en oförglömlig måltid.

Hos Pink Lady® väljer vi ett recept på tabouleh med äpplen, quinoa och koriander, för omväxlings skull och för att få smaklökarna att jubla! Upptäck också vårt recept på salt babka med Pink Lady®-äpplen, och avsluta sedan med något sött tack vare våra energistänger med Pink Lady®-äpplen! Läckra, hälsosamma recept och som du lätt kan stoppa ner i korgen.

Tillred en originell och läskande dryck

Och hur blir det med förfriskningarna då? Jo, med vatten, frukt (framför allt Pink Lady®-äpplen), lite örtkryddor och en stor nypa fantasi kan du tillreda utsökta, originella drycker som kan drickas i omåttliga mängder. Sockerdricka, iste, hemlagad saft – nu är det upp till dig!

Tips från Pink Lady®: undvik drycker med kolsyrat vatten. Förutom att bubblorna snabbt försvinner i värmen, så gör de också att insekterna lockas till maten runt omkring. Låt dig i stället frestas av vår mocktail med Pink Lady®-äpplen! En originell och läskande dryck som uppskattas av hela familjen.

Fundera ut små originella lekar

På en picknick ska man förstås äta och må gott, men det kan också vara tillfälle att ha lite skoj! Så tänk på att förbereda aktiviteter till din picknick i det gröna! Att spela kort eller dra igång en liten fotbollsmatch är förstås säkra kort, men varför inte vara lite påhittig och prova på en ny lek?

Hos Pink Lady® är vi särskilt förtjusta i ”Gissa vad du äter”. Den är enkel och väldigt rolig att genomföra och går ut på att man binder för ögonen på sina gäster innan man lägger upp både det ena och det andra på deras tallrikar. Målet med leken? Att låta dem gissa vad som landar i munnen. Och det är förstås roligare att leka den här leken med lite mer avancerade rätter. Ni får en garanterat kul stund med många skratt! Och för dig som är händig: tillverka ditt eget kägelspel: kubb, finska käglor (skittles) – låt kreativiteten visa vägen!