This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. 3 gode ideer for en vellykket piknik!

Sommeren er her og det er på tide å nyte været!

Enten du tilbringer sommeren ved vannet, på landet eller i fjellet, med familie eller venner, er pikniken et uunngåelig, hyggelig øyeblikk som lar deg bryte med rutinene.

Uvanlige oppskrifter eller gourmetoppskrifter, hjemmelagde kalde drikker, personlige spill … For å lykkes – om så det er i parken utenfor leiligheten din – gir vi deg noen tips til hvordan du kan lykkes med spisingen ute i det fri.

Tilbered den beste piknikoppskriften din!

Noen raske brødskiver, en salat med alt du finner av grønt i kjøleskapet og en vannflaske i hånden … Noen ganger er det greit å gjøre det enkelt.

Men det kan også være litt mer tilfredsstillende å vise originalitet og la den tradisjonelle skiven med gulost være igjen hjemme. Det finnes uendelig mange alternativer med deilige salater, smørbrød, kalde supper eller original drikke …

Her får du Pink Lady® sin favorittoppskrift på tabbouleh laget med epler, quinoa og koriander som gir vann i munnen! Sjekk også ut den salte Pink Lady® eplebabka-oppskriften og avrundt måltiden med søte Pink Lady®-energibarer! Dette er deilige og sunne oppskrifter som fint får plass i piknikkurven din.

Lag en original og forfriskende drikke

Ikke glem forfriskningene oppi all matlagingen! Vann, frukt (spesielt Pink Lady®-epler), noen urter og en god dose fantasi lar deg lage deilige originale drikker du kan innta uten måtehold. Limonade, iste, hjemmelagde juicer … Det er opp til deg!

Tips fra Pink Lady®: Unngå preparater basert på vann med kullsyre. Kullsyrevann mister raskt boblene i varmen og tiltrekker seg insekter. La deg heller friste av en Pink Lady® eplemocktail! En original og forfriskende drikk hele familien kommer til å like.

Forbered noen originale leker

Piknik handler om mat, men også om underholdning! Så husk å forberede noen aktiviteter til utflukten. Kortspill eller en liten fotballkamp er selvsagt viktig, men hvorfor ikke vise et snev av oppfinnsomhet og prøve nye spill?

Hos Pink Lady® liker vi spesielt godt leken «Gjett hva du spiser». Leken er enkel og veldig morsom å forberede. Her gir du gjestene bind for øynene før du tilbereder tallerkener fulle av mat. Målet med leken? La dem gjette hva de spiser. Dette er selvsagt litt morsommere hvis du har lagd en rett med flere ingredienser. Dere får dere garantert en god latter! Hvis du liker å lage ting, kan dere også lage ringspill eller andre kastespill. Det er bare å gi kreativiteten fritt utløp!