This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. 3 gode idéer til en vellykket picnic!

Sommeren er på sit højeste: det er nu, du skal nyde det gode vejr!

Hvad enten det er ved vandet, i det åbne land eller i skoven, er en picnic en perfekt anledning til at hygge sig med familien og vennerne og komme væk fra det hele … og hvorfor ikke bryde sin spiserutine!

Usædvanlige opskrifter eller gourmetopskrifter, friske hjemmelavede drikkevarer, personlige spil… For at få magien til at ske, selv i en park rundt om hjørnet, kan du finde et ikke-udtømmende udvalg af tips og idéer til at gøre din picnic til en garanteret succes!

Lav din bedste picnic-opskrift!

En hastigt tilberedt sandwich, en salat i sidste øjeblik og en vandflaske under armen… Når vi forbereder en picnic, har vi nogle gange en tendens til at holde tingene enkle.

Det kan dog være meget mere tilfredsstillende at være original og glemme alt om den traditionelle skinkesandwich med smør! Du kan også selv finde på nyt indhold til din picnickurv: salat, sandwich, kold suppe eller original drink … Der er uudtømmelige muligheder for at sammensætte en uforglemmelig menu.

Hos Pink Lady® vælger vi en opskrift på tabbouleh lavet med æbler, quinoa og koriander for at gå ud over det hverdagsagtige og give smagsløgene en udfordring! Se desuden vores opskrift på salt babka med Pink Lady®-æbler, og slut af på et sødt anstrøg med vores Pink Lady® æble-energibarer! Opskrifter der er lækre, sunde og som let kan puttes i din kurv.

Bryg en original og forfriskende drik sammen

Og hvad med forfriskningerne? Vand, frugt (navnlig Pink Lady®-æbler), et par aromatiske urter og en god portion fantasi gør det muligt at lave lækre og originale drikkevarer, der kan drikkes uden mådehold. Limonader, iste, hjemmelavet juice… Det er op til dig!

Pink Lady®-tip: Undgå blandinger baseret på kulesyreholdigt vand. Ud over at de hurtigt mister deres bobler under påvirkning af varmen, tiltrækker de insekter omkring maden. Lad dig hellere fristes af Pink Lady®-æblemocktailen! En original og forfriskende drik, som hele familien vil sætte pris på.

Forbered nogle små originale spil

Picnicen er en lejlighed til at spise noget lækkert, men den er også en underholdende stund! Så husk at forberede nogle aktiviteter til din frokost udendørs! Et spil kort eller en fodboldkamp er naturligvis et must, men hvorfor ikke være lidt mere opfindsom og prøve nogle nye spil?

Hos Pink Lady® sætter vi særligt pris på ”gæt hvad du spiser”. Idéen er at give gæsterne bind for øjnene, før du forbereder tallerkenerne med mad, en enkel og sjov leg. Målet med legen? At lade dem gætte, hvad de får i munden. Det er naturligvis sjovere med mere komplicerede retter. Sjov og latter er garanteret! Og for dem, der er mere kreative, kan du lave dit eget kastespil: kasten efter dåser, finsk keglespil … Lad din kreativitet tale for sig selv!