This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. 3 goede ideeën voor een geslaagde picknick!

De zomer is in volle gang: het is tijd om te genieten van het mooie weer!

Aan het water, in de vrije natuur of in de bergen, met het gezin of met vrienden, een picknick is een onmisbaar moment vol plezier om er even tussenuit te zijn… en waarom ook niet, om je eetgewoontes te doorbreken!

Verrassende of gastronomische recepten, verse zelfgemaakte drankjes, gepersonaliseerde spelletjes… Ontdek een niet-uitputtende selectie van tips en trucs om ervoor te zorgen dat je picknicks altijd een succes worden, zelfs in een park om de hoek!

Bereid je beste picknickrecept!

Snel belegde broodjes, last-minute salades en een bijna vergeten waterfles… Wanneer we een picknick voorbereiden, hebben we soms de neiging om het eenvoudig te houden.

Maar origineel zijn en het gebruikelijke broodje ham achterwege laten, kan veel meer voldoening geven! Ook jij kunt de inhoud van je picknickmand opnieuw uitvinden: salade, sandwich, koude soep of origineel drankje… de mogelijkheden voor een onvergetelijk menu zijn eindeloos.

Bij Pink Lady® hebben we een verrassend recept gekozen voor tabbouleh op basis van appels, quinoa en koriander dat je smaakpapillen zal doen tintelen! Ontdek ook ons recept voor een hartig babka brood met Pink Lady® appels, en sluit af met een zoete noot met onze Pink Lady® appel-energierepen! Gezonde, lekkere recepten die makkelijk in uw picknickmand passen.

Maak een origineel en verfrissend drankje

Wat dacht je van verfrissende drankjes? Met water, fruit (vooral Pink Lady® appels), een paar aromatische kruiden en een flinke dosis fantasie maakt u heerlijke, originele drankjes om zonder mate van te genieten. Limonade, ijsthee, zelfgemaakte sappen… Aan jou de keuze!

Pink Lady® tip: vermijd drankjes op basis van bruisend water. Niet alleen verliezen ze onder invloed van de warmte snel hun bubbels, ze trekken ook insecten rond het eten aan. Probeer in plaats daarvan de Pink Lady® appel mocktail! Een origineel en verfrissend drankje waar het hele gezin van zal genieten.

Bereid originele spelletjes voor

Picknicken is niet alleen een tijd om te eten, het is ook een tijd voor vermaak! Denk er dus aan om voor je lunch in open lucht een paar activiteiten voor te bereiden! Kaartspelletjes of leuke voetbalwedstrijden zijn natuurlijk must-dos, maar waarom niet een beetje inventiever zijn en nieuwe spelletjes proberen?

Bij Pink Lady® zijn we vooral dol op “Raad wat je eet”. Simpel en erg leuk om te doen, het idee is om de gasten te blinddoeken voordat je de borden met eten klaarmaakt. Het doel van het spel? Ze laten raden wat er zojuist in hun mond is beland. Natuurlijk is het leuker om dit te doen met iets uitgebreidere gerechten. Plezier en gelach gegarandeerd! En voor de doe-het-zelvers: maak ujeeigen werpspel: kokosnootschuiver, Fins kegelspel… Laat je innerlijke creativiteit de vrije loop!