This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. 3 ideer til en vellykket ”sund aperitif” med dine venner

Solen synes ikke have lyst til at gå ned, aftenklimaet bliver blidere og blidere, og lysten til at slappe af omkring en aperitif bliver større og større. Denne gang er det sikkert: sommeren er kommet for at blive. Du kan endelig tilbringe dejlige aftener udenfor med dine venner.

En anledning til en afslappet godbid for nogle, et påskud til et godt glas for andre… Under alle omstændigheder er ordet aperitif synonymt med et hyggeligt øjeblik, inden der gås til bords. Nogle gang trækker den lidt ud og ender med at erstatte selve middagen…

Så det er slut med billige chips! Bandlysning af dybfrosne petit fours! Tiden er inde til at være kreativ. De grå celler og kasserollerne sættes i sving for at forkæle gæsternes smagsløg. En aperitif egner sig nemlig til alle mulige opfindsomme eksperimenter, både i køkkenet og på den dekorative side.

Se her vores 3 tips til en vellykket aperitif blandt venner, til enhver anledninger.

Lav en ny opskrift på basis af Pink Lady®

Den første opskrift er fuldstændig enkel men tager lidt tid at forberede. Dine skabe er næsten tomme, og du her ikke mod på at gå ud og købe ind? Det er ikke noget problem! Tag de sidste Pink Lady®-æbler, der ligger på dit frugtfad og forvarm ovnen.

Sådan laver du æblechips

Skær 3 uskrællede æbler i tynde skiver på en mandolin eller med en kniv. Dyp dem én efter én i citronvand. Strø flormelis ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Læg æblestykkerne ved siden af hinanden og stø flormelis over dem. Sæt dem i ovnen, som er forvarmet til 80°.
Lad dem bage i halvanden time. Og hopla, de er færdige!
En opskrift der er god, hvis du har lidt tid.

Det er varmt her først på aftenen, så hvorfor ikke servere nogle forfriskende appetitvækkere? Til det formål er der intet bedre end en opskrift med Pink Lady®-æbler! Se vores ny opskrift på forårsruller à la Pink Lady®!
Enkel, forfriskende og kaloriefattig, alt hvad der skal til for at begejstre din klan!
Klik her for at se opskriften.

Sørg for stemningen takket været vores forskellige playlister

En afgørende del af en vellykket aften er baggrundsmusikken. Blid musik og solfyldte numre, uden at forglemme ”oldies but goodies’erne” og dine yndlingsnumre; del dem med dine gæster. Se vores udvalgte playlister på Spotify for behagelige undertoner til din aperitif.

Her er to kompilationer, som vi har fundet til dig, så du kan tage hul på aftenen og modtage dine venner i en blid og afslappet stemning.

Beach party by Spotify

Summer Party by Spotify

Temperaturen stiger, og alle gribes af en uigenkaldelig lyst til at danse. Vi foreslår følgende to kompilationer til at synge og danse med dine venner til hits fra din ungdom:

00s Party by Spotify

Throwback Party

For at sætte et mere blidt punktum på aftenen, har vi fundet to playlister med reggae-toner:

Reggae Classic by Spotify

Sunshine Reggae by Spotify

Beskæftig børnene

Hvem har glemt de langtrukne og kedelige middage sammen med forældrene, da man var barn? I de første 20 minutter er man lidt genert, men herefter får man lyst til at bevæge sig, og aftenen forekommer endeløs, med de voksne der taler om emner, man ikke forstår.

Kan du huske, hvordan det var? Så nu hvor rollerne er vendt om, er det let at forstå, hvor uendeligt svært det er for vores børn at forblive søde og rolige, når festen først lige er begyndt.
Der findes visse gode idéer, der altid virker for at få dem til at deltage i festen og more sig.
Man kan forberede en særlig børne-aperitif, sætte et pilespil op (med velcro) i haven eller hente et godt gammelt spil frem for at beskæftige dem i længere tid (f.eks. ludo eller domino).
Hvis du helst vil gå hurtigt til bords, så se vores børnedækkeservietter, der kan farvelægges.