This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. 3 tips for en harmonisk skolestart

Det nye skoleåret markerer slutten på ferien og gir en ny start. Tiden er inne for nye positive energier: Nå kan du begynne med enkle, varige og positive ritualer, som kan følge deg gjennom hele året.

Her får du inspirasjon til skolestarten med tanke på tallerkenen, trening og organisering av dagene!

Batch cooking: Sunn mat i fokus

Skolestart er en perfekt anledning til å ta på seg forkleet og finne rytmen igjen. Du kan for eksempel prøve batch cooking for å gjøre matlagingen sunnere og enklere. Definisjonen på batch cooking: Lage alle ukens måltider på forhånd. Målet: Spare tid på matlaging og lunsjforberedelse. Enkelt og effektivt!

For å gjøre matlagingsøkten enda mer effektiv kan du lage mat en bestemt dag i uken eller helgen. Tenk fremover og se for deg noen ideer til måltider, blant annet med sesongens beste Pink Lady®-oppskrifter. Så er det bare å skrive en handleliste og ta på deg forkleet!

Vi i Pink Lady® setter pris på denne teknikken fordi den gir varierte og sunne måltider. I tillegg til at du sparer penger og reduserer matsvinn (siden du bare kjøper det du trenger), er batch cooking en morsom aktivitet både for barn og voksne siden dere kan planlegge menyene sammen.

Trening og bevegelse gir energi

Hemmeligheten bak en god start på det nye skoleåret? Bevegelse! La energien flyte i kroppen og få mer energi av trening. Enten det er yoga, kondisjonstrening eller løping kan du bruke litt tid hver uke på fysisk aktivitet. For å finne motivasjonen kan du lete frem en «feel good» spilleliste og nyte øyeblikket.

Du kan også ta grep fra morgenen av: Begynn med faste ritualer fra du står opp. Stå opp noen minutter tidligere og strekk litt på kroppen, mediter i fem minutter eller gå en liten tur for å klarne tankene med en gang du står opp. Vekk kroppen forsiktig mens du nyter den regenererende roen tidlig om morgenen.

Tips fra Pink Lady®: Visste du at epler er mer effektive enn en kopp kaffe for å holde seg våken? Ta derfor en stor bit av et Pink Lady®-eple for å bli mer effektiv!

God planlegging

Det ultimate rådet for å få en god skolestart ligger i selve planleggingen! Strukturer uken din for å forutse og få overblikk over de neste dagene. Lag din egen punktjournal, en fullt tilpasset notatbok som samler alle gjøremålene dine, timeavtalene og påminnelsene dine. Skriv gjøremålslister og kryss av for hver oppgave som er utført. Det er så tilfredsstillende å se alle gjøremålene utstrøket! Du kan også henge opp en kalender på kjøkkenet med oversikt over hele familiens timeplaner.

Høsten er også barnehage- og skoletid. Hvis du har barn, kan du planlegge året sammen med dem. Skriv ned og planlegg klasseturer, utflukter, trening eller kreative aktiviteter og fritid … God oversikt gjør dere mer effektive.