This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. 3 tips voor een geslaagde borrel met vrienden

De zon weigert onder te gaan, de temperaturen worden milder, en het verlangen om te ontspannen onder het genot van een borreltje wordt elke dag sterker. Eén ding is zeker, de zomer is hier om te blijven. De tijd is gekomen om te genieten van heerlijke avonden met vrienden!

Voor de één een gelegenheid om te ontspannen met een hapje, voor de ander een excuus om een drankje te nemen… In ieder geval blijft een borrel het perfecte synoniem voor een gedeeld moment met vrienden voor het avondeten. Soms duurt het zelfs iets langer dan gepland en vervangt het het diner…

Dus genoeg van goedkope chips en bevroren hapjes! Het is tijd om creatief te zijn. Gebruik je hersenen en keukengerei om de smaakpapillen van je gasten te verrassen. Drankjes vóór het eten lenen zich voor allerlei innovatieve experimenten, zowel op het gebied van koken als op het gebied van decoratie.

Ontdek onze 3 tips voor een geslaagde borrel met vrienden, in verschillende situaties.

Maak een uniek recept met Pink Lady®-appels

Een snel recept, dat toch een beetje voorbereiding vereist. Zijn de kastjes bijna leeg en heb je geen zin om te gaan winkelen ? Geen probleem! Pak de laatste Pink Lady® appel uit je fruitmand en verwarm de oven voor.

Zo maak je appelchips

Snijd zonder te schillen drie appels in dunne schijfjes met behulp van een mandolinesnijder of mes. Dompel elk schijfje in het citroensap. Bedek een bakplaat met een vel bakpapier en bestrooi deze met poedersuiker. Leg de appelschijfjes naast elkaar op de plaat en bestrooi ze opnieuw met poedersuiker.
Bak de appelschijfjes 1,5 uur in de oven. Ta-da, ze zijn klaar !
Een recept dat je kunt maken als je een weinig tijd hebt.

Het is een warme zomeravond, dus waarom geen verfrissende hapjes klaarmaken? En wat is er beter dan een recept met heerlijke Pink Lady®-appels? Ontdek ons recept voor loempia’s à la Pink Lady®!
Eenvoudig, fris en licht; genieten voor iedereen.
Om het recept te ontdekken, klik hier.

Zorg dat de sfeer perfect is met de door ons geselecteerde afspeellijsten

Een essentieel ingrediënt voor een geslaagde avond: de muziek. Deel je favoriete muziek met je gasten, van rustige tot zonnige melodieën, om nog maar te zwijgen over de nostalgische favorieten. Ontdek de door ons geselecteerde afspeellijsten op Spotify voor een hele gezellige borrel voorafgaand aan het diner.

Om de avond te beginnen en je vrienden te vermaken met een relaxte en ontspannen sfeer, zijn hier twee afspeellijsten die we voor jou hebben getest.

Beach party by Spotify

Summer Party by Spotify

De temperatuur stijgt en een onweerstaanbaar verlangen om te dansen neemt de avond over. Je kunt deze twee lijsten kiezen om te zingen en te dansen op hits die jou en je vrienden terugbrengen naar jullie jeugd:

00s Party by Spotify

Throwback Party

Om de avond op een rustigere manier af te sluiten, zijn hier twee op reggae geïnspireerde afspeellijsten:

Reggae Classic by Spotify

Sunshine Reggae by Spotify

Houd de kinderen bezig

Wie kan de eindeloze uren van verveling vergeten die we als kinderen aan de eettafel van onze ouders hebben doorgebracht? De eerste 20 minuten waren we een beetje verlegen, maar daarna werden we onrustig en leek de avond eindeloos te duren omdat het saai was om naar volwassen te luisteren die praten over dingen die we niet eens konden begrijpen.

Kun je je dat herinneren ? Nu de rollen omgedraaid zijn, is het makkelijker te begrijpen hoe moeilijk het is voor onze kinderen om stil te blijven als het feest net begint.
Hier zijn een paar tips die altijd werken om te zorgen dat kinderen meedoen en zich vermaken.
Ze kunnen hun eigen speciale kinderborrel hebben, je kunt een spelletje (klittenband) darts in de tuin opzetten, of zelfs een goed oud bordspel meenemen om ze nog wat langer te vermaken (bijvoorbeeld Slangen en Ladders of Ludo).
Als je niet te lang voor het eten wilt wachten, ontdek dan onze placemats voor kinderen om in te kleuren.