This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. Lad naturen komme ind

At gøre dit hus til en ”fredelig havn” er en garanti for afslappede og hyggelige aftener, hvor hele familien føler sig godt tilpas. Udsmykningen af dit hjem, dets farver og indretning kan i første omgang give en slags afslappende komfort.

Men der eksisterer noget andet, der kan sikre et exceptionelt velvære i din hyggelige hule: naturen.
Grønne planter, blomster, pots-pourri’er, fontæner osv. Ved at gøre dit interiør mere naturligt, kan du skabe en positiv indvirkning på dit stressniveau. Og dermed på dit velvære og særligt på dit helbred!
Opdag vore idéer til, hvordan du kan få naturen ind i dit hjem på en enkel måde:

Tilføj planter i huset

I stuen, i entréen, på badeværelset eller oven på et skab, giver planter liv til dit hus. Planter er levende elementer, det er behageligt at se vokse og få nye blade i årets løb.

Men ud over at give lidt liv i hjemmets udsmykning, renser planterne luften. For øvrigt passer visse planter bedst på specielle steder i huset. Hvad enten det er mørkt eller lyst, småt eller stort, hos dig, tilrådes det at vælge og anbringe dine planter rigtigt, for at de kan udfylde deres rolle bedst.

For eksempel kan du muntre din stue op med en høj bladplante som f.eks. en Schefflera actinophylla Den er nem at finde og at vedligeholde. Den har kun brug for indirekte lys og lidt vand.

Til at skille køkkenet fra spisestuen kan du vælge en Paradisfugl. Takket være plantens imponerende store og farverig blade, kan den spille rollen som natur væg.
Til køkkenet kan du vælge purløg og andre krydderurter. Der er ikke noget så herligt som friske urter til at udsmykke rummet og give dig mulighed for at lave mad med friske krydderurter.

Giv en haveboks som gave

Somme tider er det nok at have en balkon for at kunne dyrke dine planter. Men du skal have ideen og tålmodigheden til at arbejde med spørgsmålet og at vælge den ideelle plante.
Hvis du ikke ved, hvordan du skal vælge eller passe dem, kan du prøve de bokse, der kan sendes eller modtages hver måned. Ud over at få de mest passende planter til dit hus, nyder du også godt af professionelle råd!

Personliggør dit hus med minder fra øjeblikke ude i naturen

Når husets udsmykning vælges, skal børnene også være med til at bestemme. Hvorfor ikke konkretisere ideen ved at få dem til at deltage i at fremstille udsmykningen?

Husk på, at børnene elsker at plukke blomster og samle blade, når I er på tur i naturen. For at forene glæden ved opdagelse og bevidsthed om naturen med udsmykning kunne I lave et herbarium sammen. Når det er lavet, kan I sætte de flotteste sider i rammer, som kan hænges op rundt omkring i huset.

Elsker du fotografier? Hvorfor så ikke personliggøre din udsmykning af huset med lyse minder fra oplevelser ude i naturen? Hav, bjerge, floder, skove osv. Dine flotteste billeder vil give huset karakter samtidig med, at de bringer gode minder frem.