This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. Tre ideer til en sunn stående buffé – eller aperitiff – med venner

Sola går ikke ned, det er deilige sommertemperaturer og etter jobb har vi lyst til å slappe av med en aperitiff. Sommeren har kommet for godt. Det er på tide å hygge seg til langt på kveld med venner!

Avslappet småspising for enkelte, eller et påskudd for å ta seg noe godt å drikke for andre… Aperitiff er i alle fall synonymt med en hyggelig stund. Noen ganger kan det være greit å sette middagen til side…

Men si nei til kjipt potetgull! Og ikke server ferdigmat! Vær kreativ. La de små grå arbeide litt og ta fram alt du har av kjøkkenutstyr for å kokkelere noe som vil gi gjestene vann i munnen. Aperitiff egner seg jo perfekt til å prøve nye oppskrifter og idéer til pynt og borddekking.

Her får du tre tips til hvordan du lykkes med en aperitiff.

En original oppskrift med Pink Lady®-epler

En enkel oppskrift, som du likevel må bruke litt tid på å forberede. Det er tomt i skapene og du har ikke lyst til å dra på butikken? Ikke noe problem! Finn fram de siste Pink Lady®-eplene fra fruktkurven din og sett på stekovnen.

Slik lager du eplechips

Skjær uskrelte epler i tynne skiver med maskin eller kniv. Dypp skivene én etter én i sitronsaft. Dryss melis på en stekeplate dekket med bakepapir. Legg epleskivene side om side og dryss melis oppå. Stekes i forvarmet ovn på 80 °C.
Steketid: 1,5 time. Vel bekomme!
En ideell oppskrift hvis du har lite tid.

Det er fremdeles varmt på kveldene, så hvorfor ikke by på en forfriskende forrett? Ja, og hva er vel bedre enn en oppskrift laget av deilige Pink Lady®-epler? Dette er oppskriften på ferske vårruller «à la Pink Lady®»!
Enkelt, friskt og lett for å glede hele gjengen.
Oppskriften finner du her.

Spillelistene våre lager riktig stemning

Musikken og stemningen som den lager, er et viktig innslag for en uforglemmelig kveld. Del favorittsangene dine, den «smoothe» musikken, sommermelodiene og de beste slagerne med gjestene dine. Vi har satt sammen spillelister på Spotify for deg slik at du kan skape den riktige stemningen under aperitiffen din.

Hvis du vil starte kvelden og underholde vennene dine i en avslappet atmosfære, kan du lytte til disse to spillelistene.

Beach party by Spotify

Summer Party by Spotify

Temperaturen stiger, og det begynner å pirre i dansefoten. Her får du to spillelister du både kan synge og danse til – Dette er kremen fra ungdomstiden:

00s Party by Spotify

Throwback Party

For å avslutte kvelden i et litt roligere tempo, foreslår vi at du spiller av disse to reggaespillelistene:

Reggae Classic by Spotify

Sunshine Reggae by Spotify

Underholde barna

De fleste av oss husker kanskje de uendelige kveldene da vi som barn var med foreldrene våre på besøk hos venner? De første 20 minuttene var vi litt sjenerte, men etterpå kom trangen til å røre på seg, og vi ble ganske lei av å høre på de voksne snakke om temaer som vi ikke forsto noe av.

Mimrer du? Nå er det du som er blitt voksen, og det er kanskje lettere å forstå at det er vanskelig for de små sjarmtrollene å sitte stille en hel kveld.
Vi kan legge til rette kvelden for dem også ved å ta noen enkle grep.
Du kan lage en egen barneaperitiff, ta fram et dartspill (med borrelås), eller lete frem et gammeldags brettspill som vil holde dem i ånde en god stund (som for eksempel ludo eller stigespill).
Vi har også lagd bordbrikker som barna kan fargelegge.