This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. Vores 3 tips til at komme godt igang efter sommerferien

Efter sommeren markerer den nye sæson afslutningen på ferien og starten på noget nyt. Det er på tide at indføre nogle enkle, holdbare og sunde ritualer, som vil kunne følge dig hele året.

Uanset om det drejer sig om din kost, din sport eller den måde, du organiserer dine dage på, kan du lade dig inspirere af disse få tips til at starte op efter sommerferien med ro i sindet!

Batch cooking: den sunde kost er tilbage

Afslutningen på sommerferien er det perfekte tidspunkt til at komme tilbage i køkkenet og finde den rette rytme igen. For at få gode spisevaner kan du prøve at lave portionsmad. Konceptet? Lav alle dine måltider for ugen på forhånd. Målet? For at spare tid ved tilberedning af madpakker og aftensmad. Enkelt og effektivt!

Hvis du vil optimere din portionsmadlavning kan du fastsætte en dag i løbet af ugen eller i weekenden, hvor du tager dig tid til at lave mad. Tænk på nogle idéer til måltider på forhånd, især ved at kigge på sæsonens bedste Pink Lady®-opskrifter. Køb ind og tag forklædet på!

Hos Pink Lady® sætter vi pris på denne teknik til at skabe variation og ligevægt i retterne. Ud over at være økonomisk og uden madspild, da du kun køber det, du har brug for, er portionsmadlavning en sjov aktivitet, hvor du kan involvere børnene i sammensætningen af ugens menuer.

Sport og bevægelse, nøglen til at komme i gang igen efter ferien med en masse energi

Hemmeligheden bag en god start efter sommerferien? At bevæge sig! Lad energien flyde igennen kroppen og rør dig ved at dyrke sport. Hvadenten det er yoga, fitness eller løb, så sæt lidt tid af i ugens løb til regelmæssig sportsudøvelse. Du kan motivere dig selv ved at lytte til en “feel good”-playlist og nyde din tid til dig selv.

For at være sikker på at vågne op fyldt med energi og få en aktiv dag kan du indføre nogle morgenritualer. Stå et par minutter tidligere op, og planlæg en strækøvelse, 5 minutters meditation eller en gåtur for at få tankerne på plads. Væk din krop blidt op, mens du nyder den regenererende ro i den tidlige morgen.

Tip fra Pink Lady®: Vidste du, at et æble er mere effektivt end en kop kaffe til at holde sig vågen? Tag en bid af et Pink Lady® æble for at øge din energi!

En velfungerende organisation

Det ultimative tip til en god start efter sommerferien er at organisere sig! Strukturér din uge således, at du kan foregribe tingene og have et globalt overblik over de kommende dage. Opret din egen “bullet journal”, en helt personlig notesbog, der indeholder hele din overordnede organisation, fra din kalender og til påmindelser om vigtige aftaler. Før “to do-lister” og afkryds hver enkelt opgave, når den er udført. Det er en stor tilfredsstillelse at se din liste blive krydset af! Hæng også en kalender op i køkkenet, så du har daglig adgang til familiens planlægning.

Afslutningen på sommerferien betyder også, at de yngste børn vender tilbage til skolen. Hvis du har børn, kan du planlægge lidt tid sammen med dem for at fastlægge den organisation, der skal følges i løbet af året. Mellem skoletimer, udflugter, sport eller kreative aktiviteter og fritid … Planlæg de kommende uger sammen, så det hele står klarere for jer!