This should redirect to the frontend url, but the redirection has been paused for now. Vores råd til at hydrere sig bedre… uden at det føles som en pligt!

Vand er uundværligt for vores organisme og bidrager navnlig til at eliminere toksiner og opretholde kroppens temperatur.

Selv om vi burde drikke 2 liter vand om dagen for at være ved godt helbred, har vi en tendens til at glemme det og kun drikke, når vi føler os tørstige. Her har du nogle tips, du kan bruge til at hydrere dig bedre i løbet af dagen!

Giv vandet smag

Nogle af os drikker kun lidt eller slet ikke vand, fordi vi synes, det er kedeligt. Urter, aromastoffer, krydderier, frugter… For at genvinde glæden ved at drikke vand kan du nemt give din drink smag og undgå sodavand og saftevand, som ofte er mættet med sukker.

Hos Pink Lady® er vi særligt glade for denne opskrift på detoxvand med æble og hibiscus.
Giv selv frit løb for, hvad du har lyst til!

Spis frugt og grønt!

Vidste du, at frugt og grøntsager er sande vandreserver, som giver dig en bedre smagsoplevelse end et glas vand? Her tænker vi særligt på Pink Lady®-æbler (som indeholder ca. 80 % vand), men det gælder også mange andre frugter:

Er du mere til det salte end til det søde? Ikke noget problem! Hvad angår vandtilførsel, er grøntsager lige så gode:

Pink Lady®-tip: Spiser du rå grøntsager, får du en bedre hydrering, da vandindholdet reduceres ved kogning.

Hav altid vand ved hånden

Om det er på arbejdet, under sportsudøvelse eller i sofaen med en bog i hånden sker det tit, at man glemmer at drikke. Så hvorfor ikke investere i en vandflaske, som man altid har i nærheden?

Det ekstra + ved en vandflaske: den er ofte i rustfrit stål. som er et miljøansvarligt alternativ til en plastflaske

Indfør ritualer

Drik 1, 2 eller 3 glas… Når du står op, går i seng eller arbejder, afhængigt af hvad du foretrækker! Men for at være sikker på at drikke nok, hvorfor så ikke indføre ritualer i løbet af dagen? En effektiv teknik til at undgå træthedsanfald på grund af dehydrering… Især midt om sommeren!

Hvis du ikke er naturligt tilbøjelig til at drikke vand, er her et lille program, som du kan prøve for at holde din krop i form: